Hlavní obsah

Anonym pohrozil na festivalu Hip Hop Kemp bombou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policie prověřovala anonymní výhrůžku bombou na královéhradeckém festivalu Hip Hop Kemp. Areál v prostoru tamního letiště, kde se akce koná, prohledávali pyrotechnici se psy. Na hiphopový festival dorazilo asi 15 000 lidí, v samotném areálu festivalu byli před zahájením pouze pořadatelé, produkce a policisté, řekla mluvčí festivalu Darina Sieglová. Policie bombu na místě nenašla.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

"Na městskou policii zavolal anonym z ciziny, že v areálu Festivalparku, kde Hip Hop Kemp probíhá, je bomba," sdělil hlavní pořadatel festivalu Radek Maliník.

Hudební produkce festivalu má v sobotu začít na hlavním pódiu v 15:00 koncertem německého rappera Prinz Pi. Policisté areál prohledávají po sektorech a bude jim to trvat ještě jednu až dvě hodiny, řekla ve 13:00 Sieglová.

Program čtyřdenního festivalu, který čítá na dvě stovky rapperů, má končit v noci na neděli. Pro návštěvníky festivalu jsou připraveny v areálu kromě hudby i další atrakce, například 800 metrů dlouhá stěna určená k tvorbě graffiti či čtyřkolková závodní dráha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám