Hlavní obsah

Nebyli jste v Riu? Přijeďte k nám

Komerční článekAlbixon a.s.

Společnost ALBIXON, největší český výrobce bazénů a zastřešení v Evropě, zve všechny zákazníky na bazénový festival, který proběhne na všech pobočkách ALBIXON ve dnech 19. – 24. září 2016. Všem návštěvníkům zde bude nabídnuta sleva 50 % vztahující se na skimmerové a přelivové bazény, na bazénová zastřešení a kompletní řadu vířivých van BRILIX®.

Navštivte Bazénový festival 19. – 24. září 2016

Článek

Bazénový festival je jedinečná příležitost pro všechny, kteří právě uvažují o koupi bazénu, zastřešení či vířivé vany. Od 19. do 24. září mají všichni zákazníci možnost získat 50% slevu na výrobky ALBIXON, a to na všech pobočkách společnosti ALBIXON.

Sleva se vztahuje na skimmerové a přelivové bazény ALBISTONE® a na modely zastřešení Klasik, Dallas, Casablanca, Casablanca Infinity, Casablanca Infinity EVO, Monaco a Monaco Future. Festivalová sleva se dále vztahuje i na vířivky, a to na všechny modely řady BRILIX®. Zákazníci, kteří se chtějí o koupi bazénu poradit ještě před začátkem festivalu, mají možnost vyplnit jednoduchý online formulář, který naleznou přímo na webových stránkách. Specialista ze společnosti ALBIXON je poté bude co nejdříve kontaktovat a pomůže jim s výběrem vhodného bazénu, zastřešení nebo vířivky.

Každý, kdo během festivalu zakoupí bazén a stihne stavební přípravu do konce roku 2016, dostane voucher do e-shopu na zboží v hodnotě 10 000 Kč nebo bazénový vysavač v hodnotě 20 000 Kč.

Pro návštěvníky bude ve dnech 23 a 24.9. v bazénových centrech připraven bohatý doprovodný program, kde se můžete těšit mimo jiné na stánky s míchanými nápoji či brazilskou kávou. Pro děti i dospělé zde bude připravena spousta zábavy v podobě soutěží a her o ceny.

ALBIXON v tom naučí plavat každého!

Společnost ALBIXON se stala hlavním partnerem neziskové organizace DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s., a proto budete mít možnost v pátek a sobotu 23. – 24. září navštívit v bazénových centrech i jejich stánek.

Výběr článků

Načítám