Hlavní obsah

Podělte se o vaše zážitky s rodinou – kdekoli a kdykoli!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prohlížejte si natočené videa bez nutnosti propojit kameru s TV

Sony

Článek

Zachycení prvních krůčků vašeho dítka ve špičkové kvalitě a s jasným obrazem – přesně to umožňuje nová řada Full HD videokamer Handycam od Sony, které jsou vybaveny novým typem stabilizace obrazu Balanced Optical SteadyShot. Tato funkce ve výsledku kompenzuje chvění videokamery a zaručuje dokonalý a stabilní obraz během pohybu kamery i v těch nejextrémnějších podmínkách – při dešti, větru, rodinném výletu do přírody, při zimních radovánkách na sněhu nebo hrátkách na zahradě u bazénu.

Zachycení prvních krůčků vašeho dítka ve špičkové kvalitě a s jasným obrazem – přesně to umožňuje nová řada Full HD videokamer Handycam od Sony, které jsou vybaveny novým typem stabilizace obrazu Balanced Optical SteadyShot. Tato funkce ve výsledku kompenzuje chvění videokamery a zaručuje dokonalý a stabilní obraz během pohybu kamery i v těch nejextrémnějších podmínkách – při dešti, větru, rodinném výletu do přírody, při zimních radovánkách na sněhu nebo hrátkách na zahradě u bazénu. Mimořádně citlivý snímač CMOS Exmor R™ snižuje šum obrazu a vytváří čistší záběry, takže dosáhnete skvělých výsledků i v šeru či při soumraku. Tuto funkci vyžijete například při dětské oslavě nebo u prvního sfouknutí svíčky na narozeninovém dortu vaší ratolesti.

Zachycení prvních krůčků vašeho dítka ve špičkové kvalitě a s jasným obrazem – přesně to umožňuje nová řada Full HD videokamer Handycam od Sony, které jsou vybaveny novým typem stabilizace obrazu Balanced Optical SteadyShot. Tato funkce ve výsledku kompenzuje chvění videokamery a zaručuje dokonalý a stabilní obraz během pohybu kamery i v těch nejextrémnějších podmínkách – při dešti, větru, rodinném výletu do přírody, při zimních radovánkách na sněhu nebo hrátkách na zahradě u bazénu. Mimořádně citlivý snímač CMOS Exmor R™ snižuje šum obrazu a vytváří čistší záběry, takže dosáhnete skvělých výsledků i v šeru či při soumraku. Tuto funkci vyžijete například při dětské oslavě nebo u prvního sfouknutí svíčky na narozeninovém dortu vaší ratolesti. Skvělou novinkou jsou také vestavěné projektory do výklopného LCD panelu, které umožní přehrát vaše videa doslova kdekoliv, aniž byste museli obsah složitě nahrávat do počítače nebo používat další kabely na připojení k TV.

Zachycení prvních krůčků vašeho dítka ve špičkové kvalitě a s jasným obrazem – přesně to umožňuje nová řada Full HD videokamer Handycam od Sony, které jsou vybaveny novým typem stabilizace obrazu Balanced Optical SteadyShot. Tato funkce ve výsledku kompenzuje chvění videokamery a zaručuje dokonalý a stabilní obraz během pohybu kamery i v těch nejextrémnějších podmínkách – při dešti, větru, rodinném výletu do přírody, při zimních radovánkách na sněhu nebo hrátkách na zahradě u bazénu. Mimořádně citlivý snímač CMOS Exmor R™ snižuje šum obrazu a vytváří čistší záběry, takže dosáhnete skvělých výsledků i v šeru či při soumraku. Tuto funkci vyžijete například při dětské oslavě nebo u prvního sfouknutí svíčky na narozeninovém dortu vaší ratolesti. Skvělou novinkou jsou také vestavěné projektory do výklopného LCD panelu, které umožní přehrát vaše videa doslova kdekoliv, aniž byste museli obsah složitě nahrávat do počítače nebo používat další kabely na připojení k TV. Rodina nových modelů videokamer vybavených projektorem promění jakoukoli zeď, strop nebo jiný vhodný povrch na improvizované promítací plátno o úhlopříčce až 100“.

Zaznamenávejte nezapomenutelné zážitky svých dětí – pro ně, pro vás, pro celou rodinu!

sony.cz

Výběr článků

Načítám