Hlavní obsah

Věřili byste tomu? Vyhrál milion a čtvrt na násobky osmičky!

Novinky, CHANCE a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdyby vám někdo řekl, ať si vsadíte, že budou v číselné hře vylosovány násobky čísla osm, asi byste si jen ťukali na čelo. Ovšem pan Petr je rozený matematik a řady čísel ho evidentně baví.

korunka.eu

Článek

Nedávno si v číselné hře Korunka vsadil na čísla 8, 16, 24, 32 a 40 a věřte nebo ne, všech pět násobků osmičky bylo opravdu vylosováno. Vsazených šedesát korun mu tak rázem vyneslo víc než milion a čtvrt.

Výherní tiket

Letos Korunka vyplácí už třetího milionáře, takže dokud to tam padá, je ten správný čas jít si vsadit. Škoda, že pan Petr neprozradil, jaké číslo si máme prohnat kalkulačkou teď. Násobky sedmičky vypadají taky lákavě, nebo třeba trojky? Nerozhodným pomůžou i statistiky nejčastěji tažených čísel... Třeba čísla 49 a 37 jsou v poslední době tažena přeci jen častěji než ostatní. Jednička padla v prvním tahu v minulém týdnu hned třikrát za čtyři dny. Jaká čísla si vsadíte vy?

Více na : www.korunka.eu

Výběr článků

Načítám