Hlavní obsah

Simona Stašová vyrazila se stanem do Jeseníků

PRAHA

Herečka Simona Stašová si nyní užívá se svými dvěma dětmi v Jeseníkách. Dovolené v českém prostředí dává přednost před cizinou a teplými kraji. Doma je jí zkrátka nejlépe.

Článek

Stašová a její dva synové sbalili kola a vyrazili jako již tradičně k hereččině otci do Jeseníků. "Vzali jsme kola a stan, sice ve stanu spát nemusíme, ale je to dobrodružství a Vojta to zbožňuje, takže se přemůžu a na karimatku vlezu," usmála se Stašová, kterou zahraniční dovolená u moře a na sluníčku příliš neláká.

"Co kdyby se mi tam udělalo zle?" zamyslela se herečka. "Takže já raději pojedu do těch Jeseníků. Když vidím, že lidé si našetří, odjedou a pak tam někdo něco odpálí, je mi tu lépe. Je to teď divný svět, takže jedu tam, kde vždycky bylo bezpečno a nikdy to tam nezklame. Vím, že odtamtud budu odjíždět s nabitýma baterkama, a ne že si je tam vybiju a dodělám se," vysvětlila Stašová, která se brzy objeví v seriálu Místo v životě. To své správné prý již našla.

Jasno v hodnotách

"Neříkám, že jsem spokojená, ale našla jsem si jakousi hierarchii hodnot, vím, co je důležité, a co je jen jako bonus, když mi ho život nedá, tak se nezhroutím," sdělila.  

"Absolutně nejvyšší hodnotou pro matku se dvěma dětma jsou vždy ty dvě děti. Ale to by řekla každá ženská, která má dvě malé děti a ještě je třeba měla později jako já. A dále v závěsu jde práce, protože děti něco chtějí a od toho jsem tady, abych pracovala a všechna splnitelná přání jim zkusila splnit," doplnila herečka, která v seriálu ztělesní postavu Lukešové.

"Mám s ní podobnou určitou posedlost. Když se do něčeho pustí, za cenu sebezničení to dělá až do konce. I když já jsem srab a před koncem, než se úplně zničím, tak cuknu, kdežto Lukešová do toho jde ještě hlouběji než já," přiblížila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám