Hlavní obsah

Jako klíště. Neodbytné pandí mládě si zamilovalo nohy ošetřovatele

Novinky, lpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také znáte, když se vám domácí mazlíčci pletou pod nohy? Své by mohl vyprávět ošetřovatel z pandího chovného a výzkumného centra v čínském městě Čcheng-tu, který se dlouhé minuty marně snažil „zbavit“ přítulného pandího mláděte, jež se mu znovu a znovu věšelo na nohu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Neodbytné pandí mládě si zamilovalo nohy ošetřovateleVideo: Reuters

 
Článek

„Ne, prosím, potřebuji pracovat,“ jako by se honilo hlavou ošetřovateli, který ve výběhu chystal pro pandy bambus. V jednu chvíli to už vypadá, že se muž s plyšovým „závažím“ na noze prostě smíří a po výběhu se bude pohybovat s mládětem na noze.

Pokusy dostat mládě od sebe byly marné. Malá Qi Yi si vždycky našla cestu zpět k pečovatelovým končetinám a u přihlížejících návštěvníků vyvolává salvy smíchu.

Video rozkošného souboje se okamžitě stalo internetovým hitem. Na sociálních sítích má přes 100 miliónů zhlédnutí. „Tohle je práce, do které by mi nevadilo každý den chodit,“ napsal jeden uživatel. „Ó můj bože! Okamžitě bych přestal dělat, co jsem dělal, jen abych si mohl hrát s touhle náloží roztomilosti,“ dodal další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám