Hlavní obsah

Krvavý konkurenční boj: Realitní makléři se poprali uprostřed ulice

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peking

Konkurenční boj na čínském trhu s nemovitostmi je nelítostný. Dokonce tak, že se realitním agentům může vymknout z rukou a změnit se v souboj přímo krvavý. Incident z rušné ulice v Pekingu, do kterého se zapletlo asi dvacet dobře oblečených pracovníků dvou konkurenčních společností, je toho názorným příkladem.

BEZ KOMENTÁŘE: Realitní agenti se poprali přímo uprostřed uliceVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Ostrá potyčka se rozhořela před jednou z realitních kanceláří a na kameru mobilního telefonu ji natočil náhodný kolemjdoucí, který video posléze nahrál na internet. Informoval o tom v pondělí australský deník The Daily Telegraph.

Rvačka skončila až s blížícími se policejními sirénami. Ze záběrů je patrné, že někteří realitní agenti vyšli z potyčky se zakrvavenými nosy a rozhalenými košilemi.

Čínský trh s nemovitostmi za posledních deset let šel kupředu až neskutečnou rychlostí a ve městech se začaly rozrůstat tisíce firem. Obstát v tak silné konkurenci tedy zřejmě není snadné.

Reklama

Výběr článků

Načítám