Hlavní obsah

Noid se nastěhoval k Bučkové

– Praha
Novinky, Karen Mchitarjan

Vztah zpěváka Václava Noida Bárty a České Miss 2008 Elišky Bučkové je vážnější, než se mohlo zdát. Novinkám se podařilo zjistit, že tento pár spolu žije, a to v Eliščině bytě v Praze na Žižkově. A prý se nebrání ani svatbě.

Článek

„Ano, s Vaškem už spolu bydlíme. Máme to sice tak trošku na střídačku, ale převážnou část trávíme u mě na Žižkově,“ svěřila se Novinkám Bučková, která svého partnera podporuje na každém kroku.

Přestože je sama dost pracovně vytížená, kdykoli má čas, navštěvuje muzikály, ve kterých Bárta účinkuje. A možná právě proto Bárta o Bučkovou nechce přijít a chce si ji co nejdřív pojistit. Nechal se totiž slyšet, že se rozhodně oficiálnímu potvrzení vztahu nebrání.

„Jsem zamilovaný a svatba je vrcholem každého vztahu. Jestli nám to bude klapat jako doposud, tak bych se tomu rozhodně nebránil,“ prozradil Bárta, který v posledních dnech na úkor vlastního zdraví dokazuje, že je drsným rockerem. Několik představení muzikálů Robin Hood a Jesus Christ Superstar totiž odehrál se zvýšenou teplotou.

„Měli jsme koncert s novou skupinou, a jak jsem řádil na pódiu, tak jsem se dost zpotil a prochladl jsem. Není mi už několik dní dobře, ale to patří k tomuto povolání,“ vysvětlil Bárta.

Reklama

Výběr článků

Načítám