Hlavní obsah

Další televizní propadák. Čápi s mákem diváky nezajímali

– Praha
Novinky, Karen Mchitarjan

Vedení televize Prima se přepočítalo. Po úspěchu první série kuchařské show Čápi s mákem přišla studená sprcha. První díl druhé série s modelkou Dominikou Mesarošovou, finalistou talentové show Česko Slovensko má Talent Mariánem Zázrivým a pornohercem Robertem Rosenbergem diváky k televizním obrazovkám nepřilákal.

Článek

Televizní diváci v posledních týdnech jasně dávají najevo, co na svých obrazovkách nechtějí. A jsou to reality show. Po neúspěchu novácké Superstar u diváků propadla i primácká kulinářská show Čápi s mákem. První díl ve čtvrtek večer sledovalo méně než pět set tisíc diváků.

„Čápy s mákem vidělo ve skupině 15+ 428 tisíc diváků, což je 10,39 procent z celkového podílu,“ sdělila Novinkám mluvčí Primy Jana Mrákotová. Jedním dechem dodala, že vedení televize v tento moment neuvažuje o změně vysílacího času.

Prima tak doplatila na svou neskromnost. Kontroverzní pořad totiž postavila proti nejoblíbenějšímu tuzemskému seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 na Nově. A byl to boj Davida s Goliášem. Zatímco Prima sotva přesáhla čtyřsettisícovou hranici, Nova si obhájila své prvenství. Ve skupině 15+ se na Ordinaci dívalo o více než 1 600 tisíc diváků více.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám