Hlavní obsah

Basiková je jako chameleon: Z platinové blondýny je bruneta

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Bára Basiková šokuje. Během měsíce třikrát výrazně změnila svůj vzhled. Ještě před týdnem překvapila zbrusu novým sestřihem a platinovými vlasy a dnes je z ní bruneta.

Článek

Basiková se v poslední době proměňuje jako chameleon. Jednou vyrazí do společnosti s prodlouženými blond vlasy, týden na to s platinovými vlasy na mikádo. Koncem minulého týdne se z ní stala bruneta.

"Mám ráda změny, baví mě to," řekla Novinkám Basiková na plese na Žofíně, kde zpívala. "Platina je fajn u hodně krátkých vlasů, moc mi to nesedlo. Já se cítím lépe v delších vlasech.  A taky je fan, že se z nich dají tvořit různé účesy," vysvětluje.

"Ráda experimentuju. S hnědou barvou jsem spokojená, je to barva, která je nejvíc podobná mým přirozeným vlasům," dodala Basiková, která s parukou s dlouhými tmavými vlasy vystupuje i v muzikálu Jesus Christ SuperStar v roli Marie Magdaleny. "Výhoda je, že nebudu muset nosit paruku. Hrát ve svých vlasech je mnohem příjemnější," dodala Basiková.

Reklama

Související články

Basiková zhubla za sedm týdnů sedm kilo

Zpěvačka Bára Basiková se ztrácí před očima. Třikrát týdně cvičí v posilovně, má speciální jídelníček a nepije alkohol. Za sedm týdnů už dokázala zhubnout sedm...

Výběr článků

Načítám