Hlavní obsah

Magické datum 11.1.2011 je pro svatby extrémně nevhodné

Novinky, Jakub Kynčl, Karen Mchitarjan
Praha

Naplánovali jste si na 11. ledna 2011 svatbu? Pak vás asi slova známé numeroložky Lenky Lippertové Suchardové nepotěší. Z čistě numerologického hlediska je totiž toto datum pro vstup do svazku manželského extrémně nevhodné. Ba co víc, celý tento rok z pohledu čísel svatbám příliš nepřeje.

Článek

"Jedničky jsou o nás samotných, jedničky jsou ego. Datum 11. ledna 2011 bude ve znamení prudkých hádek. Nicméně je to tvořivý a logický den. Nemůžeme však toto datum brát jen podle těch jedniček, vychází nám i spousta trojek, šestek a devítek. Můžeme tedy čekat spoustu nápadů," uvedla numeroložka Lenka Lippertová Suchardová.

"Co se týče svateb, tak pro ně tento den rozhodně není vhodný. Důvodem jsou ohnivé trojky, které datum vytváří. Navíc Měsíc bude v Beranovi přibývat, což ovládá hlavu. V tomto manželství bychom se tedy pořád hádali," uvedla numeroložka.

Dodala pak, že by nedoporučila 11. ledna ani začínat v nové práci. Podle ní by v ní člověk dlouho nevytrval.

Lidé svatby neplánují jen málo

Působí to, jako kdyby slova numeroložky lidé včas slyšeli a svatbám se v tento den spíše vyhýbali. Ačkoli je to možné přičítat spíše nevhodnému ročnímu období, Český Krumlov ani Hluboká neevidují na toto úterý ani jednu svatbu. V Českém Krumlově prý očekávají od párů velký zájem o 11. listopad a také 20. listopad.

Datum 11. 11. 2011 už bude podle numeroložky pro svatby lepší. Z numerologického hlediska dokonce lepší než další sympatické datum 20. 11. 2011.

"Den 20. 11. 2011 je vhodný spíše pro podnikatele," uzavřela pro Novinky Lippertová Suchardová s tím, že ideálním datem pro svatbu v tomto roce je 11. únor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám