Hlavní obsah

V americké obdobě Kolotoče žena uhodla tajenku po odhalení jediného písmene

Novinky, Jakub Kynčl
New Jersey

Je to už mnoho let, co běžel na český obrazovkách zábavný program Kolotoč. Většina Čechů ho má spojený s osobou Pavla Poulíčka a televizí Nova. Kdo si však myslí, že jde o český nápad, mýlí se. V USA se obdobný pořad vysílá stále a před několika dny na sebe pořádně upozornil. Soutěžící Caitlin Burkeová totiž uhodla celou tajenku už po odhalení jednoho jediného písmene.

Článek

Šestadvacetiletá Caitlin Burkeová z New Jersey se stala internetovou senzací poté, co v pořadu Wheel of Fortune (Kolo štěstí) úspěšně uhodla tajenku s pomocí jednoho jediného vyplněného písmene. Její odvážný tip jí mimo respekt ze strany soupeřů vynesl i dovolenou v Karibiku v hodnotě asi 115 tisíc korun.

Vybavena pouze písmenem "L" tipla soutěžící správně frázi "I´ve got a good feeling about this" (Mám z toho dobrý pocit) a šokovala všechny ve studiu i u obrazovek, když se její tip ukázal jako správný.

Moderátor pořadu Pat Sajak byl úspěšným tipem zcela ohromený a okamžitě se začal Burkeové vyptávat, jak to mohla uhodnout. Ta ho uzemnila svou zdánlivě jednoduchou úvahou.

Pomohl jí špatný pokus jiného hráče

"Viděla jsem, že to začíná něčím krátkým a napadlo mě, že by to mohlo být I've, poté jsem si vybavila okamžitě vazbu s pocity a najednou mě to trklo, že to tam pasuje celé," řekla soutěžící. Moderátor jen sarkasticky odvětil: "Aha, tak pak to tedy bylo lehké."

Na internetu se okamžitě objevilo mnoho kritiků, kteří upozorňují na to, že ženě značně pomohl špatný tip hráče, který tipoval před ní. Věděla tak, že se v celé tajence nenachází písmeno "R". To však její výjimečný tip příliš nesnižuje. V soutěži už vyhrála celkem asi 930 tisíc korun. Z peněz plánuje zaplatit svůj dluh za studia, koupit si kabelku Chanel a rozjet podnikání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám