Hlavní obsah

Nejchlupatější muž světa podstoupí kvůli filmové roli plastickou operaci

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peking

Hustý tmavý porost pokrývá téměř celé tělo dvaatřicetiletého Jü Čen-Chuana. On však své ochlupení jako handicap nevnímá, chce ho dokonce zúročit na filmovém plátně. Předtím však chce podstoupit plastickou operaci obličeje, aby byl „atraktivnější“.

Článek

Ačkoli se Čen-chuan před kamerou mihl již několikrát, jeho snem je zahrát si hlavní roli ve filmovém zpracování Opičího krále, příběhu z dávných čínských legend. Postava se objevila již ve stejnojmenném televizním seriálu z roku 1986.

Mladý Číňan trpí vzácnou hormonální poruchou, kvůli které mu na 96 procentech povrchu těla roste ochlupení. Svůj vzhled už zúročil v řadě filmů, ale režisérovi Opičího krále se Čen-chuan jako představitel hlavní role příliš nezamlouval. Právě to ho přimělo k rozhodnutí podstoupit plastický zákrok.

Chtěl se co nejvíce podobat opici

„Myslel jsem, že budu tím nejvhodnějším kandidátem, protože vypadám jako opice a i má přezdívka je opičí muž. Nechal jsem si také udělat vlasy u profesionálních kadeřníků, abych se podobal opici, ale casting nevyšel, protože stále nevypadám dost dobře,“ řekl Čen-chuan.

„Chystám se na plastickou operaci obličeje. Chci, abych vypadal víc jako hezký opičák a aby režisér zalitoval svého rozhodnutí,“ dodal odhodlaně ambiciózní Číňan.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám