Hlavní obsah

Žena dokončila charitativní plavbu nahoře bez

Novinky, Jakub Kynčl

Plavkyně Anna Wardleyová se účastnila charitativní plavby, a když jí zbývalo ještě šest hodin do konce, zradily ji plavky. Indispozice vzniklá poškozením plaveckého oblečení si žádala rychlé řešení. Wardleyová mohla buď plavbu vzdát, anebo si plavky sundat. Jelikož byly jednodílné, tak to nebylo vůbec lehké.

Foto: Profimedia.cz

Plavbu ženě znepříjemnily neposlušné plavky. Ilustrační foto

Článek

Nebyla to její první charitativní akce, tato měla podpořit tři organizace zabývající se podporou a motivací handikepovaných dětí či vážně zraněných osob. Nějakých šest hodin do cíle 34 kilometrů dlouhé trasy Wardleyovou zradily elastické plavky, do kterých začalo zatékat, což jí ztěžovalo pohyb.

Plavkyně to brala jako výzvu, i když to prý byla poslední věc, se kterou by počítala. "Měla jsem dvě možnosti - svléknout se, či plavbu vzdát. K mému štěstí šlo pouze srolovat vrchní část plavek k pasu a plavat dál," uvedla Wardleyová.

"A stud? Stejně se s kolegy neustále před sebou převlékáme a chodíme ve více lidech na záchod, tak proč se stydět nyní. Navíc, když plavete podobnou vzdálenost, tak vás více trápí otázka, zda vám neodpadnou ruce. V ten moment ustupuje odhalení hrudníku do pozadí," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám