Hlavní obsah

Kdo bude novým Bondem? Jude Law?

HOLLYWOOD/PRAHA

Zatímco James Bond v podání Pierce Brosnana se v našich kinech prohání v těch nejdražších autech, likviduje mezinárodní zločince a okouzluje krásné ženy, na stránkách filmového časopisu Total Film si čtenáři již vybírají jeho nástupce. Informují o tom zahraniční internetové servery.

Článek

Producenti filmové ságy o britském superagentovi si zatím možná jen lámou hlavu, kdo nahradí Pierce Brosnana, který si Bonda zahrál již ve čtyřech filmech a má zálusk na pátý. Kdo však přijde po něm? Jedním z možných vodítek by mohla být čtenářská anketa na stránkách filmového časopisu Total Film. U více než 5000 čtenářů to na plné čáře vyhrál třicetiletý britský herec Jude Law (Road to Perdition, Talentovaný pan Ripley, A.I. Umělá inteligence), který učaroval 28 procentům čtenářů a porazil tak o dvě procenta jedenatřicetiletého Skota Ewana McGregora (Trainspotting, Star Wars: Epizoda I. - Skrytá hrozba a Epizoda II. - Útok klonů). Bronzovou příčku podle internetového magazínu Zap2it.com obsadil se 24 procenty Christian Bale (Království ohně, American Psycho). Dvě procenta čtenářů jsou naopak přesvědčena, že nejideálnějším nástupcem by byl Hugh Grant.

VÁŠ NÁZOR ----------------------------------------------------------------------

Kdo by byl podle vás nejideálnějším nástupcem Pierce Brosnana? Napiště svůj názor v diskusním fóru na konci článku.

Arnie vs. Diesel

Ze čtenářské ankety rovněž vyplynulo, že nový akční hrdina Vin Diesel si u čtenářů časopisu Total Film dosud nevybudoval potřebný respekt. Celých 62 procent je totiž přesvědčeno, že Arnold Schwarzenegger je i ve svých 55 letech hvězdou akčních filmů, která udrží krok s mladými herci. Dvě třetiny účastníků ankety si proto myslí, že Vin Diesel nemůže v současnosti ani pomyslet na označení "nový Schwarzenegger".

A Hvězdné války?

Tři pětiny čtenářů si rovněž myslí, že sága Star Wars (Hvězdné války) skončí natočením Epizody III. Pakliže bude sága pokračovat, jak se producent a duchovní otec mezigalaktické pohádky George Lucas několikrát nechal slyšet, pak ji Lucas předá někomu jinému, je o tom přesvědčeno 53 procent čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám