Hlavní obsah

V New Yorku se narodila šesterčata, jména zatím nemají

NEW YORK

Americká rodina z New Yorku, která až donedávna vychovávala pouze jednoho syna, se rozrostla o šest nových členů - jedenatřicetiletá Digna Carpiová začátkem října porodila zdravá šesterčata. Rodiče narození šesterčat několik týdnů tajili před médii a radostnou událost oznámili teprve nyní, kdy je téměř jisté, že čtyři jejich novorození chlapečci a dvě holčičky přežijí.

Článek

Rodiče svých šest nových ratolestí navenek označují jen prvními písmeny abecedy - tedy A, B, C, D, E a F. Pořádně pojmenovat je plánují až ve chvíli, kdy jim bude měsíc. Děti se narodily 6. října císařským řezem v 25. týdnu těhotenství a vážily mezi 680 a 900 gramy.

"Sledovala jsem, jak všechna moje miminka bojují o život," popsala newyorskému deníky Daily News uplynulý měsíc novopečená šestinásobná matka. "Život je krásný a my jsme velmi vděční."

Podle Daily News jde teprve o druhá šesterčata, která se kdy v New Yorku narodila. I jinde ve světě je narození šesti dětí najednou vzácností, šance na šestinásobné těhotenství je jedna ku 4,7 miliardy. Naposledy se šesterčata narodila v půlce října v Berlíně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám