Hlavní obsah

Miss Kateřina Sokolová oslavila maturitu s Playboyem

PRAHA

Půvabné Miss ČR 2007 Kateřině Sokolové (19) se podařil tuto středu husarský kousek. Dopoledne s úspěchem odmaturovala, večer pak spolu s dalšími kráskami pokřtila na večírku časopisu Playboy jeho červnové číslo. Hned na titulní stránce v něm poodhaluje krásy svého těla. I když si trochu postěžovala, že měla při maturitě smůlu na otázky, je ráda, že zkoušku dospělosti má už za sebou.

Článek

Na večírku bouchalo šampaňské a jako obvykle to pěkně roztočily i další krásky, Hana Mašlíková či Agáta Hanychová. A například Zdeňkovi Podhůrskému, který si pochutnával na jahodách, jen lezly oči z důlku.

Kateřina přitom nemusí mít strach, že by kvůli focení pro Playboy přišla o korunku královny krásy. Umělecké snímky fotografa Jana Tůmy jsou sice mnohem odvážnější, než ty předchozí, ale ve smlouvě s agenturou pořádající soutěž Miss ČR je zakotveno, že nesmí ukázat intimní místa.

"Což se o pravdu nestalo," potvrzuje Sokolová. Fotky, na nichž loňská Miss ČR pózuje u vodopádu či leží v exotické přírodní scenérii obsypána orchidejemi, tyto partie totiž rafinovaně zakrývají.

A i snímky, které vypadají, jako by byly pořízeny přímo v divoké džungli, byly vyfoceny v Praze. "Jsou ze skleníku Fata Morgana, který je v botanické zahradě v Troji. Žádná exotika se bohužel nekonala. Snad příště..." povzdechla si čerstvá absolventka střední školy Kateřina, která je vášnivou cestovatelkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám