Hlavní obsah

Mareš s Bučkovou otevřeli butik s luxusními mobily

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Praha se zařadila mezi další prestižní místa jako Hong Kong, Paříž, Milán, Las Vegas nebo New York, kde můžete navštívit obchody Vertu. Novému butiku, který se nachází v pražské Pařížské ulici, popřáli mnoho spokojených zákazníků také VIP kmotři Eliška Bučková a Leoš Mareš.

Článek

Kmotři nového obchodu, Česká Miss 2008 Eliška Bučková a moderátor Leoš Mareš, který je velkým fanouškem telefonů Vertu, popřáli butiku do budoucna mnoho spokojených zákazníků, kteří se budou do butiku rádi vracet.

„Těší mě, že jsem se stala kmotrou této luxusní značky mobilních telefonů i to, že jsem měla příležitost si jako jedna z prvních prohlédnout její exkluzivní butik v Pařížské ulici. Velký dojem na mě udělal černo bílý design interiéru s podlahou ze španělského mramoru a okouzlilo mě zde hned několik vystavených exemplářů," řekla Bučková.

Leoš Mareš s telefonem Vertu. Foto: 3P3

Platina, diamanty, kůže

"Bez mučení přiznávám, že obzvlášť s jedním 'krasavcem' v mé oblíbené zlaté barvě jsem se loučila docela těžko. Rozhodně budu se zájmem sledovat další variace těchto klenotů mezi mobily a značce Vertu držím palce, aby si v České republice našla řadu spokojených zákazníků,“ nechala se slyšet Česká Miss 2008.

Česká Miss Eliška Bučková s telefonem Vertu. Foto: 3P3

Telefony Vertu jsou ručně kompletovány ve výrobním závodě v Anglii. Nedílnou součástí výrobní technologie je řada náročných testů. Drahé kovy jako zlato a platina, safírové sklíčko na displeji, zdobení vzácnými diamanty či nejjemnější ručně šitá kůže uspokojí i tu nejnáročnější klientelu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám