Hlavní obsah

Sestra Britney Spearsové čeká v 16 letech dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Šestnáctiletá sestra americké zpěvačky Britney Spearsové je těhotná. Zprávu potvrdila agentuře Reuters televize Nickelodeon, v jejíž populární show Zoey 101 hraje Jamie Lynn Spearsová školačku.

Článek

"Respektujeme rozhodnutí Jamie Lynn převzít odpovědnost v této citlivé a osobní situaci. Víme, že je to velmi obtížná doba pro ni i její rodinu a naší hlavní starostí teď je, aby byla Jamie Lynn v pořádku," uvádí se v prohlášení Nickelodeonu.

Studentka střední školy, která žije v Louisianě, se údajně seznámila s otcem svého dítěte v kostele. Casey Aldridge je synem papírenského dělníka.

Britský list Daily Mail také uvedl, že Britney Spearsová se chystá potřetí vdát. A to i přesto, že by někdejší popová princezna mohla definitivně přijít o opatrovnictví svých dětí, které má podle rozhodnutí soudu dočasně v péči její exmanžel Kevin Federline.

Vzít si chce svého přítele Sama Luftima.

Zpěvačka se poprvé vdala v lednu 2004 za Jasona Alexandra, jejich manželství trvalo jen 55 hodin. Ještě téhož roku si vzala Federlina, s nímž se ale po dvou letech také rozvedla a už několik měsíců jejich právníci svádějí bitvu o opatrovnictví jejich dvou synů. Spearsová je momentálně může navštěvovat a Federlinovi platí výživné.

Reklama

Výběr článků

Načítám