Hlavní obsah

Nevěsta zažalovala květinářství kvůli špatné barvě květin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Svatba byla moc pěkná, až na ty květiny. Ty měly nevhodnou barvu, zhodnotila svůj velký den newyorská právnička Elana Glattová a zažalovala květináře za porušení smlouvy.

Článek

Novomanželka uvedla, že květinářství Posy Floral Design na Manhattanu dodalo hortenzie ve světle růžové a světle zelené barvě místo tmavě rezavých a tmavozelených tónů, které si určila jako dominující barvy v oddávací místnosti.

"Použití převážně pastelových barev mělo významný dopad na vzhled místnosti a bylo zcela v rozporu s představou, na níž se stěžovatelka s květinářstvím dohodla," uvádí se ve stížnosti.

Květiny stály 27.000 dolarů (asi 517.000 korun). Glattová a její manžel, který květinovou výzdobu platil, ale žádá jako odškodnění 400.000 dolarů (7,5 milionu korun).

Květinář Stamos Arakas vysvětlil, že se snažil se svou ženou sladit barvu hortenzií s fotografií, kterou jim Glattová dala. Připustil ale, že možná barvy nevypadají úplně jako na obrázku. "Můj otec mi vždy říkal: Nezačínej si nic s právníky," řekl nešťastný Arakas a dodal, že otec měl svatou pravdu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám