Hlavní obsah

Itálie má "park lásky", kde je povolen sex na lavičce

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BARI

Temperamentní italské mládí je plné chuti po lásce a milostném laškování. Jenže devadesát procent mladých Italů se přizná, že na dovádění nemají prostor. Většina jich bydlí u rodičů a v parcích je sex zakázaný. Podnikatel přístavního města Bari se rozhodl, že vyjde vstříc neukojené mládeži a v místním parku jim zřídí oázu erotických radovánek.

Článek

Přístup do ohrazeného parku však není zcela zadarmo. Zájemci za vstup do ráje rozkoší zaplatí v přepočtu zhruba 80 korun, za každou započatou půlhodinu se jim pak v centru lásky účtuje dalších 40 korun.

"Napadlo mě, že bych vytvořil místo pro ty, kteří chtějí strávit spolu pár intimních okamžiků bez toho, aby museli přemýšlet nad tím, koho by tím mohli šokovat, kdyby je náhodou viděl. Chtěl jsem nabídnout bezpečí a soukromí," tvrdí Giuseppe Foggetti, který se na své pomoci zamilovaným zároveň příjemně obohacuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám