Hlavní obsah

Operace Izrael i další nové pořady a aplikace na internetové televizi Stream.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Diváci internetové televize Stream.cz, kterou provozuje společnost Seznam.cz, se na podzim mohou těšit na řadu novinek i premiérové série stávajících pořadů. Nebudou chybět ani nové mobilní a televizní aplikace. Jedním z nejočekávanějších projektů se stala reality show Operace Izrael, která své finalisty vyslala na výcvik Krav Maga až do Izraele.

Foto: Stream.cz

Čeští finalisté, kteří podstoupili náročný výcvik Krav Maga v Izraeli při natáčení pořadu Operace Izrael.

Článek

Kromě nových pořadů a premiérových sérií těch současných připravila internetová televize Stream.cz také novou aplikaci pro Windows Phone. Do stádia příprav spouští Stream.cz i aplikace pro chytré televize. Velmi podobné rozhraní jako v mobilní aplikaci čeká i majitele televizí značky Samsung a LG vyrobených od roku 2011.

„Neustále pracujeme na vylepšování našich mobilních aplikací. Z toho, jak lidé současné aplikace Stream.cz používají, vyplývá, že slouží jako zdroj zábavy při jejich cestách. Obzvláště ti, kdo jezdí do práce či školy metrem nebo místy, kde není dobrý signál, ocení připravovaný off-line mód aplikace. Začneme se zařízeními s operačním systémem iOS, který nabízí nativní podporu off-line aplikací. Další platformy budou následovat,“ popsal novinky manažer produktového týmu Seznam.cz Ladislav Veselý.

Mezi největší taháky letošního podzimu bude bezpochyby pokračování úspěšného seriálu z politického prostředí Kancelář Blaník. Kromě seriálového lobbisty Tondy Blaníka se mohou diváci těšit i na ostatní protagonisty, ale i na další známé osobnosti.

Foto: Stream.cz

Diváky čeká letos na podzim také nová série seriálu Kancelář Blaník, která vychází z politického prostředí.

Velice očekávaným projektem je reality show Operace Izrael, jejíž přípravy probíhaly během letních měsíců právě v Izraeli. Ukáže, čím vším si museli projít tři čeští finalisté, aby zvládli nejnáročnější výcvik pro sebeobranu a boj zblízka Krav Maga v izraelské poušti. [celá zpráva]

Foto: Stream.cz

Čeští finalisté, kteří podstoupili náročný výcvik Krav Maga v Izraeli při natáčení pořadu Operace Izrael.

„Bylo to náročné. Nezáleželo na tom, jak je kdo namakaný, ale spíše kdo má co v hlavě. Není to pro každého. Každý má šanci to vyzkoušet, ale chce to mít určitě lepší fyzičku a také zkušenosti s bojovými sporty. Během výcviku se počítá každá minuta spánku a každá trocha síly. Myslím si, že jsme vybrali dobré typy lidí,“ vysvětluje prezident a vrchní instruktor české IKMF Michal Otipka.

Novinky se objeví i ve třetím pokračování reality show Zpátky na vrchol, kde si trenér Jakub „Jacob“ Bína vezme do parády partnerské či kamarádské dvojice. Do třetí řady se přihlásilo více než čtyřicet párů, které na sobě chtějí něco změnit.

Foto: Stream.cz

Dvojice při náročném tréninku během natáčení pořadu Zpátky na vrchol

„Nejhorší je vždycky vůle a odhodlání. Ten, kdo se k nám přihlásil, už musel ze začátku vědět, že se sebou chce něco dělat. Vyhrává ne ten nejsilnější, ale spíše ten nejtvrdohlavější,” říká autor pořadu a fitness trenér Jakub Bína.

Foto: Stream.cz

Autorka pořadu Restart života Lenka Černá vydává pro fanoušky motivační diář

Internetová televize Stream.cz se snaží své dosavadní pořady podpořit i navenek a značku tak ještě více posílit. Na podzim například diváky oblíbeného pořadu Restart života čeká motivační diář Lenky Černé, vyjde také kniha k seriálu Slavné dny Pavla Zuny či kuchařka plná receptů nápadité kuchařky Veroniky „Koko“ Kokešové. Fanoušci Kanceláře Blaník si mohou zakoupit stolní hry inspirované tímto seriálem.

„Kromě příprav nových pořadů či pokračování úspěšných sérií pracujeme i na další podpoře znalosti našich pořadů a jejich tváří pomocí vlastní ediční činnosti,“ doplňuje šéfproducent programového schématu Lukáš Záhoř.

Nové pořady či premiérové série současných pořadů si můžete prohlédnout na Stream.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám