Hlavní obsah

Skokan Jakub Janda jde do klání o místo ve Sněmovně v dresu ODS

Na kandidátce ODS se rozhodl bojovat o poslanecký mandát skokan na lyžích Jakub Janda. Svou kandidaturu oznámil v pátek na vrcholu Radhoště. Do volebního klání jde s heslem Odvážně k vítězství.

Foto: Tým Jakuba Jandy

Reprezentant ve skocích na lyžích Jakub Janda na cestě k vrcholu Radhoště, kam ho doprovodili straničtí kolegové z ODS Václav Klaus ml. a Jakub Unucka.

Článek

„Nemohu se již dále dívat, jak je v naší zemi každým dnem omezována svoboda každodenního života a vláda hází klacky pod nohy i našim podnikatelům. Vždy jsem cítil povinnost e veřejně angažovat a dá se říct, že letos už pohár trpělivosti přetekl. Vláda má vytvářet podmínky pro rozvoj a ne překážky!“ uvedl Janda.

Dodal také, že svou kandidaturu bere s pokorou: „Poslanec je člověk placený z veřejných peněz. Jeho zaměstnavatelem jsou sami občané. Nechci se stát jedním z těch politiků, kteří odjedou do Prahy, a pak je člověk vidí jednou ročně na místním plese. Chci zůstat Frenštátčanům nablízku.“

Janda se vrcholovému sportu věnuje 25 let. V roce 2006 se stal vítězem Turné čtyř můstků a v témže roce se stal prvním Čechem, který vyhrál světový pohár.

Reklama

Výběr článků

Načítám