Hlavní obsah

Vypil sedm vodek, říká manželka osleplého

Manželka 65letého muže z Příbrami, který musel být v neděli hospitalizován kvůli otravě metylalkoholem, potvrdila, že si těsně před oslepnutím dal její muž sedm panáků vodky. Patrně v kamenné prodejně poblíž jejich bydliště.

Oslepl po sedmi panácích vodky, potvrzuje manželka postiženéhoVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

„Probral se včera večer. Sám přiznal, že si jich tam dal sedm,“ řekla Novinkám manželka hospitalizovaného muže. To samé předtím potvrdila příbramská policejní mluvčí Monika Schindlová.

Jinak ale mluví prodavačka z obchodu, kde se muž napil vodky podávané z plastového barelu. Ta řekla Novinkám, že si dotyčný dal jen jednoho panáka. „To jich tady pije vždycky víc,“ dodala.

Podle manželky je ale možné, že se prodavačka jen snažila zbavit odpovědnosti. Dodala, že jinde se její muž opít nemohl. Prohledali i celý byt, zda někde nenajdou lahev. „Opravdu je to tam od nich,“ řekla.

Policie pátrá po dalších barelech

Případ jejího muže je již několikátým, kdy musel být dotyčný hospitalizován po vypití nekvalitního alkoholu, zřejmě na otravu metylalkoholem. Před tím, než byl 65letý muž z Příbrami hospitalizován, začal vidět černobíle a potom zcela oslepl.

Policie již proto zahájila kontrolu v příbramských provozovnách. „V některých z nich objevila stejné šestilitrové barely. Jsou vyrobeny z čistého plastu a nesou etikety Original jemná vodka nebo Tuzemák. Jako výrobce je uvedena Likérka Drak," řekla Novinkám Schindlová. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám