Hlavní obsah

Porsche chystá luxusnější Panameru, ceny startují na dvou miliónech korun

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka Porsche vždycky cílila na náročné řidiče, kteří si kromě komfortní jízdy rádi dopřejí také pořádnou dávku luxusu. A právě na tom si zakládá také nová verze modelu Panamera s přídomkem Platinum Edition, která se podle informací automobilky bude prodávat od listopadu.

Foto: Porsche

Porsche Panamera Platinum Edition

Článek

Porsche Panamera Platinum Edition nepřináší proti tradiční verzi žádný nárůst výkonu ani sportovnější zážitek z jízdy, ale podle zástupců německé automobilky dolaďuje designové prvky vozu k naprosté dokonalosti.

Foto: Porsche

Porsche Panamera Platinum Edition

Paket Platinum Edition se vyznačuje jemnými konstrukčními prvky, jako je například platinově stříbrné vyvedení spodních částí krytů zrcátek či žebrování v předním nárazníku. Nechybí ani chromované chrániče prahů s nápisem Platinum Edition.

Foto: Porsche

Porsche Panamera Platinum Edition

Všechny platinové verze budou mít také lesklé černé lišty lemující boční okna a 19palcová litá kola. Vedle tradičního bílého a černého laku budou zájemci moci vybírat také mezi metalickými barvami, konkrétně karbonově šedé, mahagonové a čedičově černé.

Foto: Porsche

Porsche Panamera Platinum Edition

Změny doznal také interiér speciální edice. K dispozici bude dvoubarevná kombinace polokoženého čalounění (černá a béžová), za příplatek pak bude možné pořídit i celokožené čalounění. Další výbava, čítající například sedmipalcový barevný displej s navigačním modulem či vyhřívání předních sedaček, zůstává beze změny.

Foto: Porsche

Porsche Panamera

Podle německého serveru AutoNews bude paket Platinum Edition určen pro verze Panamera, Panamera 4 i Panamera Diesel. Ceny budou startovat na 80 000 eur, tedy těsně pod hranicí dvou miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám