Hlavní obsah

Hledejte broučky, získáte vstupenky na film

Deset vstupenek na filmové představení, to je odměna za nalezení nenápadných krabiček se samolepkou broučka. Akce poběží od soboty 29. června do pátku 5. července v době konání 54. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

MFF KV bude zahájen tento pátek.

Článek

Kde máte hledat, zjistíte vždy v devět hodin ráno na profilu facebook.com/innogycz.

Tam budou zveřejněny GPS souřadnice míst, která se budou nacházet v prostoru mezi hotely Thermal a Pupp. Všichni hledači musí najít krabičky v ten samý den do 13. hodiny a donést je na innogy point u Mlýnské kolonády. Za odměnu obdrží dvě vstupenky na večerní projekci daného festivalového dne.

Nejen filmy se musí bavit festivalový divák.

Krabičky s broučky odkazují na konání výstavy Nejen Broučci architekta Zdeňka Podhůrského v Becherově vile. Výstava byla otevřena na konci května a potrvá až do 28. července. Prezentovány jsou loutky, návrhy, originály kreseb a dokumentace tvorby tohoto význačného českého výtvarníka a loutkáře, jehož jméno si diváci spojují zejména s večerníčky Jana Karafiáta Broučci z roku 1967.

V rámci akcí na MFF KV bude firma pořádat i jiné akce. Mimo jiné ve čtvrtek od osmi večer se bude u Mlýnské kolonády promítat komediální drama Jiřího Mádla Na střeše. Pro všechny, kteří film ještě neviděli nebo jej potřebují vidět znovu, je vstup volný.

Reklama

Výběr článků

Načítám