Hlavní obsah

Svěží design z papíru v Supermarketu WC

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výstava nazvaná Překvapení v galerii Supermarket WC v Karlových Varech nabízí expozici z oblasti moderního designu a produktů z papíru. Výstava seznamuje papír jako materiál, ze kterého mohou být svítidla, hračky, nábytek, šperky a doplňky do interiéru.

Foto: Supermarket WC

Galerie Supermarket WC nabízí výstavu nazvanou překvapení.

Článek

„Výstava Překvapení představuje papír jako materiál, který je plný hry, originální tvořivosti a právě překvapení,“ uvedla Tereza Vlašímská, ředitelka spolku PROTEBE live, který galerii provozuje.

„Značky, které představujeme, založili lidé, kteří se nebojí experimentovat a jít si za svým snem. Výstava je plná nápadů, co se dá dělat z papíru, a jsem sama zvědavá, čím vším nás všechny inspiruje,“ uvedla Vlašímská.

Vstupné do expozice je dobrovolné. Výstavu, která je součástí letošního 53. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, zhlédlo více jak šest set návštěvníků.

Galerie ji bude nabízet až téměř do konce září ve všední dny odpoledne. V průběhu festivalu je galerie ale otevřená denně od deseti do jednadvaceti hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám