Hlavní obsah

Výherci soutěže Cesta ke hvězdám si Vary užili

Novinky, Lucie Sieglová

Deník Právo ve spolupráci s karlovarským festivalem i letos uspořádal soutěž pro čtenáře Cesta ke hvězdám, jejíž hlavní cenou byl čtyřdenní pobyt pro dvě osoby na filmovém svátku v Karlových Varech, festival pass a festivalová taška s reklamními dárečky k tomu. Výherci Ondřej a Jana přijeli nasát atmosféru z jižních Čech.

Foto: Milan Malíček, Právo

Šťastní výherci soutěže

Článek

„On vlastně soutěžil dědeček a výhru nám se ženou věnoval. Ptali jsme se, jestli je to takto možné, a festival nám vyšel vstříc, takže jsme měli radost, že jsme mohli vyrazit,“ začíná Ondřej, který s manželkou Janou přijel do Karlových Varů z jihočeské Třeboně.

A jak do města jako takového, tak na festival dorazili vůbec poprvé. „Prošli jsme si město, okolí Thermalu a bylo to moc fajn. Je tu hezká atmosféra, líbilo se nám tu,“ shrnul stručně Ondřej jejich pobyt.

Související téma:

Překvapil je ale velký zájem o jednotlivé projekce. Na festival se tradičně vypravily tisíce lidí (ke středečnímu ránu bylo akreditovaných 11913 účastníků), a tak někteří, právě včetně Ondřeje a Jany, bohužel nebyli tak úspěšní, jak doufali.

Reklama

Výběr článků

Načítám