Hlavní obsah

Karlovarský festival zahájí velký koncert symfoniků před Thermalem

Po úspěchu loňského velkého zahajovacího koncertu MFF Karlovy Vary bude zahájení 51. ročníku 1. července spojeno s koncertem před hotelem Thermal.

Foto: ČTK

Hotel Thermal

Článek

Všechny návštěvníky festivalu i obyvatele města Karlovy Vary pozve generální partner festivalu skupina ČEZ a MFF Karlovy Vary na koncert slavných filmových melodií organizovaný ve spolupráci s Českým národním symfonickým orchestrem.

Hned o den později (2. července) přijde na řadu již tradiční hudební Energy Fest v Poštovním dvoře. Ten bude mít díky akci Nadace ČEZ Pomáhej pohybem kromě kulturního i charitativní rozměr.

Koncert filmové hudby uspořádá na MFF KV také hlavní partner festivalu, společnost RWE. V pátek 8. července večer zazní u Mlýnské kolonády známé filmové melodie v provedení  Symfonického orchestru hl. m. Prahy FOK, rytmické sekce Moondance a za doprovodu kytary Michala Pavlíčka. Tradičně bude s hudbou spojen i večer hostitelského města Karlovy Vary. Šestého  července od 20 hodin vystoupí na společném koncertě v Letním kině Aneta Langerová a Karlovarský symfonický orchestr.

Reklama

Výběr článků

Načítám