Hlavní obsah

Harvey Keitel z Pulp Fiction dorazil do Varů s manželkou a synem

Novinky, Lenka Hloušková, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Slavný americký herec Harvey Keitel, kterého zná široká veřejnost nejen z kultovního filmu Pulp Fiction, dorazil ve čtvrtek na festival do Karlových Varů. V lázeňském městě pobude až do skončení filmařského svátku, tedy do soboty.

Foto: Petr Horník, Právo

Harvey Keitel se podepisuje fanouškům ve Varech.

Článek

Keitel dorazil do Varů v doprovodu blízkých. Před Puppem je přivítal prezident festivalu Jiří Bartoška. Na slavného herce čekaly i desítky fanoušků. Těm se ochotně podepisoval.

Foto: Petr Horník, Právo

Keitel se svou ženou Daphnou a synem Romanem.

Na festival přivezl i svou ženu a syna.

Foto: Petr Horník, Právo

Harvey Keitel přijel na festival s rodinou. Na snímku s prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou.

Harvey Keitel se narodil v newyorském Brooklynu v roce 1939. Po zkušenosti s vojnou, kde působil u maríny, se definitivně zaměřil na herectví a počátky jeho kariéry jsou spojeny s legendárním režisérem Martinem Scorsesem, tehdy ovšem zcela neznámým studentem.

Foto: Petr Horník, Právo

Harvey Keitel ve Varech.

Natočili spolu film Kdo to klepe na moje dveře a ten se stal základem dlouholeté spolupráce.

Foto: Miramax

Harvey Keitel v Pulp Fiction

Mezi nejslavnější Keitelovy snímky patří Špinavé ulice, Taxikář, Piáno a dvě zásadní tarantinovky z devadesátých let - Gauneři a Pulp Fiction. Po nich následoval oblíbený Smoke či komediální horor Od soumraku do úsvitu.

Ani po sedmdesátce Harvey Keitel neodpočívá a točí každý rok - objevil se ve filmech Hanebný pancharti, Až vyjde měsíc nebo Grandhotel Budapešť. V Karlových Varech představí novinku Mládí. To už několik dnů vede hlasování Divácké ceny Práva.

Kde můžete hvězdu vidět

10. 7. ve 14 hodin uvede film Paola Sorrentina Mládí ve Velkém sále hotelu Thermal

10. 7., 14:30, debata s ním. Vodafone Lounge, Hotel Thermal, 1. patro u terasy

11. 7. kolem 17. hodiny červený koberec před Velkým sálem hotelu Thermal v rámci slavnostního zakončení MFF Karlovy Vary.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám