Hlavní obsah

Stone osobně uvede v letním kině Wall Street, vstup je zdarma

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Trojnásobný držitel Oskara, americký režisér a scénárista Oliver Stone se na závěr festivalu představí v sobotu před půlnocí před publikum v letním kině, kde má podle nejčerstvějších informací osobně uvést svůj snímek Wall Street.

Oliver Stone na tiskové konferenci ve Varech.

Článek

„Dostali jsme od pořadatelů festivalu avízo, že Oliver Stone v sobotu ve 23 hodin osobně uvede v letním kině svůj snímek Wall Street,“ uvedl Petr Masák, jednatel společnosti KV City Centrum, která má letní kino pod správou.

Snímek Wall Street z roku 1987 vypráví o mladém ambiciózním makléřovi, který se chce dostat do vyšších kruhů.

Michael Douglas získal za ztvárnění finančníka Gordona Gekka cenu Oskara za nejlepší mužský herecký výkon v kategorii hlavní role. Další hlavní role ve snímku ztvárnili Charlie a Martin Sheen a Daryl Hannah.

„Letní kino bude přístupné zdarma, a to už od 21 hodin,“ dodal Masák s tím, že k dispozici budou rovněž stánky s občerstvením nebo pláštěnkami, kdyby přišel nečekaný déšť.

Letní kino vůbec letos láká celebrity. Před Stonem na jeho jevišti zatančil divákům čekajícím na Pomádu John Travolta. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám