Hlavní obsah

John Travolta možná zamává divákům i v karlovarském letním kině

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minimálně na třech místech se první dva dny karlovarského filmového festivalu, jehož 48. ročník zahajuje v pátek 28. června, představí veřejnosti americká filmová superstar John Travolta.

Foto: ČTK

John Travolta

Článek

V zahajovací večer to bude na červeném koberci před hotelem Thermal, kde následně na pódiu převezme Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. V sobotu večer má hollywoodská hvězda v Thermalu uvést snímek Sezóna zabíjení, v kterém opět potvrdila své herecké mistrovství.

Prezident festivalu Jiří Bartoška navíc ještě vyjednává o tom, že by Travolta přišel zamávat divákům rovněž do letního kina, kde se má po zahájení festivalu zdarma promítat slavný americký filmový muzikál Pomáda z roku 1978. Travolta v roli Dannyho Zuka v něm ztvárnil jednu z hlavních rolí.

„Neznám lepší film pro letní kino, kde se mohu pohodlně usadit, zapálit si cigáro, a když hraje pěkná písnička, tak vstát a zatančit si,“ uvedl k uvedení Pomády v karlovarském letním kině Bartoška. „Uvidíme, zdali se nám podaří domluvit s Travoltovým týmem, aby přišel do letního kina také divákům zamávat. Přilétat bude v časných hodinách, tak doufejme, že nebude unavený. Ale je to otázka deseti minut, tak se to snad povede. Garantováno to ale zatím nemáme,“ konstatoval Bartoška.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám