Hlavní obsah

Tisíc lidí čekalo ve frontě kvůli lístkům na Lucii

Novinky, Stanislav Dvořák

Obnovená skupina Lucie se v sobotu v Karlových Varech zúčastnila charitativního šlapání na rotopedech. Rockeři tak přispěli nadacím DebRA a Paraple. Mezitím se vedle nich vytvořila obrovská fronta zájemců o lístky na jejich koncert.

Foto: Milan Malíček, Právo

O Lucii byl velký zájem.

Článek

Člen Lucie Michal Dvořák se do šlapání pořádně opřel, zatímco jiní zvolili vyloženě procházkové tempo.

„Je to pro dobrou věc a kapela Lucie tohle dělala vždycky, za výtěžek z jednoho koncertu jsme třeba koupili sanitku,” řekl Novinkám Michal Dvořák.

Zatímco kapela šlapala, před pokladnami Energy zóny ČEZ mezi Richmondem a Poštovním dvorem se sešlo přes tisíc lidí, kteří si chtěli vyzvednout lístky na sobotní koncert. Pro akreditované jsou zdarma.

Foto: Milan Malíček, Právo

Skupina Lucie v Karlových Varech

Areál Poštovního dvora bude přístupný od 19 hodin, ale Lucie bude hrát od deseti.

Na příští rok chystá skupina velké turné po největších halách ČR a SR. Vypukne 26. května v Košicích (Steel Arena), 29. května se přesune do Bratislavy (Slovnaft aréna), 1. června do Ostravy (ČEZ aréna), 4. června do Brna (Kajot aréna) a 10. června do Prahy (O2 arena).

V Ostravě a v Brně stojí lístky od 590 korun výše, do pražské O2 areny je pořídíte od 490 korun. Pražské lístky se prodávají v síti Sazka Ticket, další v síti Ticketpro a slovenské v síti Ticketportal.

V největších halách, jaké jsou v ČR i SR k dispozici, bude postaveno unikátní hydraulické pódium, které lidem umožní být v blízkém kontaktu se skupinou. Koncerty budou dvouhodinové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám