Hlavní obsah

Letní scéna pod mostem nabízí při festivalu pohádky i rock

Právo, Rudolf Voleman

Odpoledne divadelní pohádky pro nejmenší a večer rockové koncerty nabízí po dobu karlovarského filmového festivalu jako jeho oficiální partner doprovodných programů Letní scéna pod Chebským mostem. Velký zájem je mezi festivalovými návštěvníky zejména o odpolední pohádková představení.

Foto: Milan Malíček, Právo

Pohádkovými postavičkami se to ve Varech jen hemží. Ty divadelní denně vystupují pod Chebským mostem.

Článek

„Divadelní představení pro děti nabízíme po dobu festivalu každý den od 16 hodin,“ uvedl Libor Balák, šéf Karlovarského hudebního divadla, které Letní scénu pod Chebským mostem organizuje. Podle Baláka mají divadelní vystoupení vysokou úroveň.

„Představení pro děti připravili mimo jiné i hostující divadelní soubory, jako jsou například divadlo Rolnička nebo divadlo Matěje Kopeckého z Prahy, což je opravdová tuzemská špička,“ uvedl Balák s tím, že dětská představení bývají plná diváků.

„Vstupné se pohybuje mezi 30 až 40 korunami, ale majitelé festivalových pasů mají vstup zdarma,“ uvedl Balák.

Pro příznivce tvrdé hudby pořádá letní scéna každý večer od osmi hodin rockové koncerty.

„Pečlivě jsme vybírali kapely, abychom nabídli opravdu to nejlepší,“ uvedl Balák. Vstupné na akce je přitom lidové. V pátek se chystá vystoupení kapely Kryštůfek Robin a v sobotu na závěr festivalu karlovarská legenda Fish, Flash Field & Henry Dollar.

„Výhodou naší scény pod Chebským mostem je, že člověk je vlastně venku, ale přitom pod střechou. Bouřky, které letos festival doprovází, nás ani diváky proto nepřekvapí,“ dodal.

Pod Chebským mostem je postaráno i o občerstvení. U vstupu stojí stánek, kde se čepuje krušovické pivo a je k mání třeba párek v rohlíku.

Reklama

Výběr článků

Načítám