Hlavní obsah

Mapy.cz v mobilu provedou návštěvníky karlovarským festivalem

Novinky, mif

Mobilní aplikace Mapy.cz od společnosti Seznam.cz nabízí kromě jednoduchého plánování tras také zobrazení praktických míst k příležitostem speciálních akcí. Například návštěvníkům festivalu v Karlových Varech tak může poskytnout zajímavé tipy, které by jim neměly uniknout.

Článek

„Pokud se budete nacházet v době konání filmového festivalu v Karlových Varech, zapněte si naší aplikaci a uvidíte přímo na mapě jednotlivé kinosály, nebo najdete info o tom, kde se nachází stanové městečko nebo další podobně praktická místa. Stejným způsobem můžete naši aplikaci vyzkoušet i na festivalu Rock for People,“ uvedl Lukáš Pulda, produktový manažer Seznamu.

„Aplikace Mapy.cz ve vašem mobilu je jednoduchý pomocník ve chvíli, kdy potřebujete navigovat, najít na mapě restaurace, dopravní spojení nebo další praktické informace,“ dodal.

Aplikace Mapy.cz je dostupná pro více než 170 typů mobilních telefonů a počítačových tabletů. Stáhnout aplikaci Mapy.cz si můžete na stránkách Seznamu, nebo přímo v mobilním zařízení na webové adrese m.smobil.cz. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám