Hlavní obsah

Malkovich si objednává cappuccino, stejně jako před dvěma lety

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Své chutě a vášně americký režisér a herec John Malkovich, který je hostem karlovarského filmového festivalu, jen tak nemění. Důkazem může být jeho vášeň pro cappuccino.

Foto: Jan Handrejch, Právo

John Malkovich se letos do Varů na festival už vracel. Na 46. ročníku se představí jako módní návrhář.

Článek

Když předloni trávil po převzetí Křišťálového glóbu svůj volný čas na festivalu v karlovarském Grandhotelu Pupp, objednával si ho až pět krát denně.

Na svůj oblíbený nápoj nezapomněl ani letos, kdy do Karlových Varů přivezl svou kolekci pánského oblečení Technobohemian.

„Bylo to po dvou letech milé shledání,“ popisoval vedoucí stravování v GH Pupp Richard Lhoták. „Potěšilo nás, že si pamatuje na naše skvělé cappuccino, které si u nás předloni tolik oblíbil. Vzpomínal na něj, opěvoval ho a hned si ho také objednal,“ pokračoval Lhoták.

„Poseděl u něj v našem Zlatém salónku, který je určen pouze pro největší festivalové hvězdy,“ poznamenal Lhoták.

Hodně pracoval

Po hotelových restauracích Malkovich nechodí. „Měl hodně starostí s organizací své módní přehlídky. Když má volno a zrovna nic nezařizuje, tak relaxuje ve svém apartmánu,“ popisoval Lhoták.

„Cappuccino miluje tak, že si ho objednává i do pokoje,“ dodal Lhoták. „Je opětovně vřelým a skromným hostem,“ dodal Lhoták.

O tom vypovídá i skutečnost, že dosud nežádal žádné speciality po kuchařích. „Jako ostatní hosté se stravuje v Becher´s Baru, kde má možnost si sám vybrat a nabrat, na co má zrovna chuť,“ uvedla šéfkuchařka GH Pupp Vlaďka Příhodová. „Je tam například dispozici salátový a cukrářský bar nebo pestrá nabídka různě upravených ryb,“ prozradila šéfkuchařka.

Neodjede s prázdnou

Pro Malkoviche mají v GH Pupp připravené dárky, které si po skončení pobytu na karlovarském festivalu odveze domů.

„Určitě od nás dostane knihu o třísetleté tradici našeho hotelu, láhev vybraného alkoholického nápoje a rovněž lázeňský pohárek Viktor z limitované série, který je typickým dárkem z Karlových Varů jakožto lázeňského města,“ uvedla generální ředitelka GH Pupp Andrea Pfeffer - Ferklová.

Reklama

Výběr článků

Načítám