Hlavní obsah

Malkovichovo tričko našel dvanáctiletý kluk

– Karlovy Vary
Novinky, Festivalový deník

Festivalový deník 46. karlovarské filmové přehlídky vyhlásil soutěž, v níž odvážný nálezce trička od slavného herce i návrháře Johna Malkoviche získá zajímavou odměnu. Stalo se, v pátek ráno se tričko našlo. Oblékl si jej dvanáctiletý Matouš Olšan.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Výherce soutěže o tričko od Johna Malkoviche.

Článek

Šťastný klučina získal kromě módního kousku i certifikát s Malkovichovým podpisem. Jako každý nálezce musel projít peklem (vstávat kolem páté ráno), aby vzácný artefakt získal.

„Vyrazil jsem v půl šesté. K Thermalu jsem přijel autobusem a počkal na známou stříbrnou dodávku, která přiváží ty noviny.“

Festivalový deník jej pak navedl ke karlovarské hlavní galerii, kde bylo triko ve čtvrtek odhozeno. Žák šesté třídy se prý těší, až do trička doroste.

Soutěž avizovali kolegové v pátečním Festivalovém deníku touto nápovědou. Když ve čtvrtek po přehlídce Malkovichovy kolekce pánských oděvů značky Technobohemian asistenti rovnali oblečky do krabic, zalíbilo se jednomu mladíkovi ono tričko a rozhodl se ho zcizit.

Uložil ho do záňadří a hodlal se zdekovat, leč v tu chvíli stanul tváří v záda samotnému Malkovichovi. I strnul, zpanikařil a nešťastné tričko na onom místě, kde jsou vystavována umělecká díla, obloukem odhodil.

Více o módní přehlídce Johna Malkoviche si přečtěte [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám