Hlavní obsah

Rockyho budoucí švagr upřednostňuje skotskou whisky

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Skotskou tradiční whisky před luxusním francouzským šampaňským nebo třeba pivem upřednostnil při pobytu na karlovarském filmovém festivalu americký herec Burt Young, který je tuzemským divákům známý například z filmu Rocky se Sylvestrem Stallonem, kde vytvořil roli jeho budoucího švagra Paulieho.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Petr Young s oblíbeným nápojem

Článek

„Zeptal jsem se ho, co si dá dobrého k pití,“ popisoval číšník v kavárně Grandhotelu Pupp v Karlových Varech setkání Youngem, který v sobotu večer ve Velkém sále Thermalu uvedl snímek režiséra Toma McCarthyho Win Win.

„Nabízel jsem mu to nejlepší francouzské šampaňské nebo různá značková vína. Nic z toho ho ale nezaujalo. Prohlásil, že chce pořádné chlapské pití,“ pokračoval číšník.

„Měl u toho ve tváři takový ten výraz drsňáka, takže mi hned připomněl svou roli ve filmu Rocky,“ popisoval číšník.

Bez ledu a jen jednou

„Pro opravdové chlapy máme v nabídce například různé druhy whisky. Z naší pestré nabídky si nakonec vybral klasickou dvanáctiletou skotskou whisky Black Label Johny Walker,“ uvedl vedoucí stravování v Grandhotelu Pupp Richard Lhoták.

„Nechtěl k ní vodu ani led. Zůstal ale pouze u té jedné skleničky,“ dodal Lhoták, podle kterého bylo setkání s Burtem Young velice příjemné. „Je to už na první pohled sympaťák,“ uzavřel.

Reklama

Výběr článků

Načítám