Hlavní obsah

Po prvních vstupenkách na MFF se jen zaprášilo

Právo, vor
Karlovy Vary

Během pouhých dvaceti minut bylo v pondělí po desáté hodině dopoledne vyprodáno deset procent z celkového počtu vstupenek, které organizátoři letošního 46. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech pustili v předstihu do předprodeje.

Foto: Rudolf Voleman , Právo

Karlovarský hotel Thermal už je festivalově vyzdoben.

Článek

„Předprodej se obešel na rozdíl od loňských drobných technických obtíží bez problémů,“ uvedl Michal Kuzmiak z tiskového oddělení festivalu.

Organizátoři stejně jako v minulých letech v pondělí 27. června v deset ráno uvolnili do půlnoci na úterý na svém webu možnost rezervace celkem deseti procent ze všech vstupenek, které budou na festivalu k dispozici. „Během dvaceti minut byly uvolněné vstupenky prodány,“ dodal Kuzmiak.

Tímto způsobem si mohli zájemci zajistit předem až dvě vstupenky na jedno představení. Předprodej je využíván zejména na nákup vstupenek na den, kdy do dějiště návštěvníci festivalu přijíždějí, nebo na den následující.

Přímo na pokladnách by totiž kvůli obrovskému zájmu už nemuseli svůj vytoužený lístek sehnat. Takhle si rezervovanou vstupenku mohou v klidu za 65 korun vyzvednout na hlavní pokladně v hotelu Thermal v Karlových Varech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám