Hlavní obsah

Režisér soutěžního snímku Tomáš Mašín připravuje další dva projekty

Právo, Věra Míšková

Druhý český zástupce v hlavní soutěži, film režiséra Tomáše Mašína 3 sezóny v pekle, se v pondělí představil divákům karlovarského festivalu. Doprovodil ho režisér společně s představiteli hlavních rolí, polskou herečkou Karolinou Gruszkou a Kryštofem Hádkem.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Režisér Tomáš Mašín přeje Křišťálový glóbus také filmu Kuky se vrací.

Článek

Tomáš Mašín, který po řadě zkušeností především z reklamy tímto filmem v celovečerní tvorbě debutoval, před novináři přiznal, že dnes už by leccos točil například v jiném tempu, že se zkrátka na tomto filmu hodně naučil. Ze své předchozí práce, kdy se na filmech podílel jako architekt, se rozhodně žádného neodříká ani nelituje.

„Vím, že třeba Ještě větší blbec než jsme doufali nebo Nahota na prodej nebyly moc dobře přijaté, ale pro mě to byla první setkání s filmem. Ohromně jsem si to užíval a jsem dodnes vděčný režiséru Vítu Olmerovi, že mi tu příležitost dal."

Nyní Tomáš Mašín pracuje na dvou dalších projektech, ale on ani producentka Monika Kristelová neporozradili nic bližšího, ani to, který by se měl začít točit jako první.

„Když to dobře půjde, jeden z nich začneme natáčet příští rok,“ řekla Kristelová.

Karolina Gruszka viděla film na premiéře v Praze. „Byla jsme hodně nervózní, ale film se mi líbil, takže teď už se jen těším na jeho uvedení v Polsku,“ řekla herečka, která hrála i u režiséra Davida Lynche.

Pokud jde o konkurenty v soutěži, Tomáš Mašín by hlasoval pro Kukyho a přidal mu ještě hlasy svých dětí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám