Hlavní obsah

Leoš Mareš ve Varech šokoval: Mám novou přítelkyni a jsem šťastný

Novinky, Gabriela Wolfová
Karlovy Vary

Ženatý moderátor Leoš Mareš překvapil na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech. Ruku v ruce dorazil s Českou vicemiss Hanou Svobodovou. "Chodíme spolu," řekl Novinkám.

Článek

Leoš Mareš je stále ženatý s manželkou Monikou, se kterou má syny Jakuba a Matěje. Mareš rodinu opustil, protože si prý chtěl užívat svobody, dokud je mladý. Monika před nedávnem veřejnosti odtajnila nového přítele, libereckého podnikatele Martina Řezáče. A Leoš nezůstal dlouho pozadu.

"Chodíme spolu. Hanka je moje přítelkyně," řekl Novinkám na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech. Má to ale háček. Půvabná Hana Svobodová už jednoho přítele má. Chodí s podnikatelem Radkem Exnerem, se kterým dokonce plánují svatbu.

Hana Svobodová Novinkám vztah s Leošem popřela. "Nechodíme spolu. Je to jen takové divadlo. Ať je o čem psát," řekla Novinkám ve chvíli, kdy se na pár minut Leoš vzdálil.

Zákulisní informace mluví o tom, že jde jen o dobře promyšlený marketingový tah. Leoš má být v neděli v Karlových Varech hlavní tváří akce Škola filmových polibků. Další celebrity organizátoři zatím neodtajnili. Mluví se ale o tom, že jednou z "učitelek"  líbání bude právě Hana Svobodová.

Reklama

Výběr článků

Načítám