Hlavní obsah

Filmy jdoucí do distribuce: Antichrist, Wrestler i Dobře placená procházka

Právo, far

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Karlovarský festival i letos uvádí v předpremiéře filmy, které budou k vidění i během roku v českých kinech. Kupříkladu americký snímek Wrestler s Mickey Rourkem, horor T.M.A. Juraje Herze, Dobře placená procházka Miloše Formana nebo krimi Veřejní nepřátelé vstoupily do kin včera.

Článek

Wrestler [celá zpráva] se v Karlových Varech představil českému publiku poprvé, necelý rok od svého vítězství na festivalu v Benátkách a několik měsíců po tažení po různých udíleních cen, na nichž sbíral ovace znovuzrozený Mickey Rourke. S filmem Darrena Aronofského do Varů přijel producent Scott Franklin [celá zpráva]. 

Očekávaná novinka Michaela Manna Veřejní nepřátelé se na festivalu ukázala už pět dní po americké premiéře. Gangsterské drama z 30. let má hvězdné obsazení: Johnny Depp, Christian Bale a Marion Cotillardová.

Už za týden se českým divákům představí snímky Hranice ovládání, 35 panáků rumu [celá zpráva] a slovenský Pokoj v duši, který na MFF KV soutěží v hlavní sekci. Česko-polská Operace Dunaj přijde do kin 23. července, stejně jako Bronson. Poslední červencový týden na plátna vstoupí novinka Sama Mendese Všude dobře, proč být doma a zakončovací film letošního festivalu, hudební komedie Piráti na vlnách.

Ještě do konce léta se v kinech ukáže film Francoise Ozona Ricky, Almodóvarova Rozervaná objetí [celá zpráva], Sin Nombre [celá zpráva] a soutěžní Duše Paula Giamattiho. Českého distributora našly už i filmy Černej Dynamit, zahajovací Dar, Bílá stuha, Na sever, Na chvíli svobodní nebo Antichrist. 

Anketa

Filmy, které se představí ve Varech, se záhy dostávají do českých kin. Půjdu na:
Antikrist
9,3 %
Dobře placená procházka
5 %
Pokoj v duši
2,8 %
Sin Nombre
1,3 %
T.M.A.
19,2 %
Veřejní nepřátelé
3,2 %
Wrestler
5,2 %
Do kina se ani na jeden ze snímků nechystám
54 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 745 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám