Hlavní obsah

Na začátek festivalu ve Varech už levnější ubytování není

– Karlovy Vary
Právo, Rudolf Voleman

Levnější ubytování pod střechou na první tři dny 44. ročníku Mezinárodního filmového festivalu (MFF) v Karlových Varech, který zahajuje v pátek 3. července, je už takřka vyprodané.

Foto: Profimedia.cz

Karlovy Vary

Článek

„Hotel Festival se třemi sty pokoji na internátu pedagogické školy v městské čtvrti Drahovice je do pondělí 6. července plně obsazený,“ uvedla Zdeňka Čížková z cestovní agentury Kawex, která zprostředkovává pro MFF ubytování.

„Zbývají hotelové kapacity v okolí Thermalu, kde ale ceny za pokoj nejdou pod dva tisíce korun,“ dodala. „Máme ještě nějaká volná místa v levnějších penziónech na okraji města, kde přijde noc na pět set až 600 korun na osobu,“ řekla Petra Kučerová ze společnosti Good Bed Agency, která rovněž pracuje pro MFF.

„Kemp v Březové je do neděle plný,“ dodala s tím, že místa za 55 korun za noc jsou už jen pro stany.

Hostel v bývalé škole na nábřeží Jana Palacha bude zřejmě také první festivalové dny obsazený.

„První tři dny to bude našlapané, ať si zájemci pospíší s objednávkami,“ uvedl provozovatel hostelu David Korba a doporučil skupinám nad pět lidí rezervaci míst sms nebo e-mailem.

Stanové městečko na stadiónu AC Start otevírá své brány ve čtvrtek dopoledne. Cena za noc je stejná jako loni, sedmdesát korun na osobu. Místa v tělocvičně je třeba ale rezervovat dopředu. Kontakty k rezervacím jsou na festivalových internetových stránkách.

Reklama

Související články

Filmový festival doprovodí řada koncertů

Vedle několika stovek filmových představení nabídne letošní 44. ročník Mezinárodního filmového festivalu (MFF) v Karlových varech rovněž celou řadu...

Výběr článků

Načítám