Hlavní obsah

Ptejte se světoznámého spisovatele Paula Coelha

Právo, SALON

Nakladatelství Argo vydá na přelomu října a listopadu nový román Paula Coelha Vítěz je sám. Z knihy, jejíž děj se odehrává během čtyřiadvaceti hodin na filmovém festivalu v Cannes, už vám Salon přinesl ukázku (číslo 632, 20. srpna 2009). Nyní jsme pro vás připravili mimořádnou možnost zeptat se slavného spisovatele na cokoliv, co vás zajímá.

Foto: Reuters

Paulo Coelho

Článek

Otázky pro Paula Coelha posílejte do středy 14. října na emailovou adresu salon@pravo.cz.

Vaše dotazy (přednostně ty plným jménem podepsané) následně poputují na mistrův pracovní stůl, sám si z nich několik vybere a zodpoví. Výsledek si budete moci přečíst v jednom z příštích tištěných Salonů (čtvrteční příloha deníku Právo) a také zde, na naší internetové verzi.

Paulo Coelho původně psával texty brazilským popovým hvězdám, krátce pracoval jako novinář. V roce 1986 vykonal pouť do Santiaga de Compostela a své zážitky popsal v knize Poutník - Mágův deník (1987, česky Argo 2002). Celosvětově ho proslavila druhá kniha Alchymista (1988, česky Jota 1995). Stala se nejprodávanějším titulem hned v 74 zemích a číslo prodaných výtisků už vystoupalo nad 35 milionů.

Paulo Coelho:

Paulo Coelho: Vítěz je sám

Paulo Coelho: Vítěz je sám Přeložil Jindřich Vacek.

Argo 2009

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám