Hlavní obsah

Štefan Švec: Převlečený iluminát?

Právo, Štefan Švec, SALON

Adam B. Bartoš je malý velký muž české ultrapravicové scény. Přestože se jeho fanklub, zvaný Národní demokracie, přetahuje s Vandasovou DSSS o každého skina, dokáže se sám předseda ve společenském oděvu prosmýknout i na oficiální akce Hradu.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Adam B. Bartoš

Článek

Až dosud platil Bartoš za platného člena národního hnutí. Bohužel, vše nasvědčuje tomu, že jde o tajného ilumináta, který chce rozložit scénu „autentických vlastenců“ a svou sabotážní prací pomoci nastolit Nový Světový Řád. Jinak si jeho současné angažmá snad ani nelze vysvětlit.

Tak zaprvé: Bartoš se chlubí svým okázalým antisemitismem. Na místě vraždy Anežky Hrůzové nechal vyvěsit papír, že židovská otázka dosud nebyla uspokojivě vyřešena. Zveřejnil seznamy Židů v současném veřejném životě. Vydal Protokoly sionských mudrců a spisek, který má zpochybňovat rozsah holocaustu. A přes to všechno se pod záminkou sporu o migrační krizi veřejně staví za prezidenta Zemana a pořádá demonstrace na jeho podporu. Na podporu člověka, který dlouhá léta podporuje stát Izrael a všechny jeho kroky. Tak zákeřný plán na to, jak české židobijce postavit do služeb izraelské tajné služby Mosad, nemohl vzniknout jinde než v komnatách Bilderbergu.

Podobně dvojznačný je Bartošův postoj k Islámskému státu, jehož hlavní cíle v Evropě jsou destabilizovat EU, rozložit ji a vyvolat krvavý konflikt mezi světem muslimským a křesťanským. Navzdory povrchové antimuslimské rétorice jsou Bartošovy cíle naprosto shodné. Ne. To nemůže být náhoda.

Foto: Milan Malíček, Právo

Štefan Švec

Posledním úkolem, který zednářský fámulus Adam B. Bartoš v Česku dostal, je podpora rozkladu tradiční rodiny. Všichni víme, že akce typu Prague Pride jsou zajímavé tak jednou, dvakrát po sobě. Nebýt každoroční tvrdé práce katolické homosexuální lobby, která svými zdánlivými protesty dělá pochodům rafinované PR, nikdo by se o ně už léta nestaral. V loňském roce bylo ovšem potřeba v boji za práva homosexuálních párů ještě přitvrdit. Proto Bartošova Národní demokracie začala pořadatelům Prague Pride vyhrožovat. Akci se tak dostalo ještě širšího mediálního pokrytí a přitáhla další tisíce nevinných mladých duší.

Proč Bartoš pomáhá homosexuálům, není při pohledu na jeho zálibu ve fráčcích a vyňuňanou sebeprezentaci třeba dlouho zkoumat. Proč však tak zuřivě podporuje radikální muslimy a zároveň světový sionismus, by se měl ptát každý, komu není slovo národ lhostejné.

Reklama

Související témata:

Související články

Štefan Švec: Calamity Jane

Kdysi býval Václav Cílek geolog a klimatolog. Psával o krajinách zakletých v člověku, o skřítcích a o potůčcích. Bylo to pěkné čtení. Jenže pak nějaký skřítek...

Štefan Švec: Zvláštní blbost vítězů

Hudebník Vašo Patejdl mi byl vždycky milý svou odvahou nosit při pleši culík. Tento statečný a talentovaný člověk kdysi ve skupině Elán složil a nazpíval píseň...

Výběr článků

Načítám