Hlavní obsah

Na Fresh Film Festu se pojede cyklojízda se třemi filmovými projekcemi

Novinky, Lucie Poštolková

Na letošní mezinárodní festival studentských filmů Fresh Film Festu se vypraví cyklojízda pod patronací iniciativy Auto*Mat. Milovníci kol se vydají v 18.30 hodin v pátek od galerie (A)Void na náplavce pod Rašínovým nábřežím. Zájemci mohou na třech zastávkách shlédnout projekce filmů festivalu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zájemci mohou na třech zastávkách shlédnout projekce filmů festivalu.

Článek

Cílem trasy bude letní kino v Riegrových sadech, kde se bude večer promítat atmosférický snímek Země kůlů. Mezi odborníky je považovaný za nejlepší americký horor posledního roku.

„Jízdní kolo neodmyslitelně patří k životu v moderním městě, což začíná platit také v Praze. Věříme, že si návštěvníci letošního Fresh Film Festu oblíbí jízdní kolo jako šetrný a pohodlný dopravní prostředek na filmové projekce,“ řekl Vit Masare z Auto*Matu.

Zahraniční návštěvníci festivalu dostanou Zelenou mapu Prahy, ve které najdou jak vegetariánské občerstvení, tak i kluby, cyklostezky, hřiště a další zajímavá místa. Produkce Fresh Film Festu bude cyklojízdu doprovázet na čtyřech elektro kolech.

Maratón 120 soutěžních a nesoutěžních filmů a mnoha doprovodných akcí potrvá do 28. srpna na několika místech v Praze.

Zastávky cyklojízdy
18.30 hstart u galerie (A)Void pod Rašínovým nábřežím, Praha 2, krátká projekce
19.30 hzastávka v baru Mrtvá Ryba, Benátská ulice 4, Praha 2, krátká projekce
20.30 hLetní kino Fresh Film Festu, Riegrovy Sady (Mlíkárna) film Země kůlů
Trasu cyklojízdy najdete zde.

Reklama

Související témata:

Související články

Fresh Film Fest ve stylu punku a rivality

Fresh Film Fest, který se letos koná od 24.- 28. srpna v Praze, se ponese ve stylu punkového vzdoru. Organizátoři celou kampaň připravili ze zdeformovaných...

Výběr článků

Načítám