Hlavní obsah

Fresh Film Fest: praktické informace

Novinky, Anna Kopecká
KARLOVY VARY

Karlovarský hotel Thermal se na pět dní změní v rej mladých talentovaných filmařů z celého světa. Ve středu se totiž rozjíždí 6. Fresh Film Fest, mezinárodní festival studentských filmů a debutů. Do 16. srpna nabídne na dvě stovky snímků. Víte, kde složit hlavu nebo kam zajít na dobrý drink?

Článek

Akreditace

Akreditaci si můžete zakoupit na jeden až pět dnů. Cena je od 150 Kč/den po 380Kč/na celou dobu. Rovněž je možné zakoupit lístek jen na vybrané projekce (50 Kč). Studenti navíc dostanou na akreditaci 50 % slevu a studenti a pedagogové vyšších a vysokých uměleckých škol (AMU, AVU, JAMU, FAVU, VŠUP, Filmová škola ve Zlíně a Písku, aj.) mají akreditaci zdarma.

Ubytování

Bydlení návštěvníkům Freshe zařizuje agentura KAWEX (tel: 353 224 594, travel@kawex.cz, www.kawex.cz). Slušné ubytování za rozumnou cenu nabízí pension Hestia (tel. 353 225 985, hestiakv@volny.cz 265Kč/jednolůžkový pokoj, 530Kč/dvojlůžkový pokoj, 880Kč/čtyřlůžkový pokoj) nebo hotel Festival (zajistí KAWEX, 1000Kč/dvojlůžkový pokoj).

Teleport klub

Centrem doprovodného hudebního programu je klub Teleport, který otevírá své intergalaktické brány každý den od 22:00 do 5:00 na Divadelním náměstí v budově bývalé spořitelny. Zahrají: kapela DVA, hudební projekt Sporto, slovenská rappová hvězda Peťo Tázok, DJ Tvyks, DJ Robot, Popper-C či fh vs Call Me Radeq.Vstup je zdarma.

Festivalový ekoobchod

V prvním patře hotelu Thermal, v akreditační hale, bude i letos otevřen festivalový obchod. Kromě oficiálních produktů FFF (katalogy, tašky, trička) se zde budou za velmi příznivé ceny prodávat také originální výrobky z recyklovatelných materiálů.

Festivalový bar

Oficiální festivalový bar Černá díra se bude opět nacházet v přízemí hotelu Thermal. Bar bude otevřen od ranních hodin, takže tam můžete zajít na snídani. Zavírat se bude v nočních hodinách, takže je zároveň i ideálním místem, kam zajít na poslední drink. Probrat právě zhlédnutý film je možné i v kavárnách kina Panasonic nebo klubu Elko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám