Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Splašený vlak všechny převálcoval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé se do kin stále nehrnou, svůj podíl na tom jistě mají protikoronavirová opatření. Na vítězství v žebříčku návštěvnosti tak stačilo o uplynulém víkendu necelých 26 tisíc diváků, právě tolik jich přišlo na komedii Mimořádná událost.

Foto: CinemArt / Jaroslav Kutheil

Jana Plodková a Igor Chmela si v Mimořádné události zahrají manžele.

Článek

Film Jiřího Havelky začíná jako romantický výlet motorovým vláčkem. Po chvíli se z něj ale pro cestující stává noční můra - když strojvůdce v podání Václava Kopty kvůli poruše vystoupí, vláček mu ujede a uhání po kolejích, neznámo kam. Nesourodá skupina pasažérů (Igor Chmela, Jana Plodková, Jenovéfa Boková, Alois Švehlík a další) se všemi prostředky pokouší rozjetý vlak zastavit...

Druhé místo patří Spider-Manovi, který ve filmu s podtitulem Bez domova řeší, jak opět utajit svou vyzrazenou identitu. Kouzlo má ale nežádoucí vedlejší účinek - do světa proniknou všichni padouši, se kterými Spider-Man bojoval v minulých dílech.

Foto: Marvel Studios

Spider-Man se v nejnovějším filmu snaží opět utajit svou vyzrazenou identitu.

V těsném závěsu se drží česká romantická komedie Srdce na dlani, jejímž posláním je sdělit, že právo na lásku má každý. Nejen důchodci či handicapovaný mladík, ale i děti ve školce a samozřejmě i psi. V hlavních rolích se objeví Boleslav Polívka se svým synem Vladimírem, Eliška Balzerová, Matouš Ruml či Jana Pidrmanová.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.20.Mimořádná událost25 881
2.2.Spider-Man: Bez domova16 367
3.1.Srdce na dlani16 222
4.3.Zpívej 212 525
5.4.Velký červený pes Clifford10 602
6.-Moonfall9 240
7.12Encanto5 409
8.5.Moje krásná příšerka5 364
9.-Tajemství staré bambitky3 633
10.7.Kingsman: První mise3 134
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám