Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Nejvíc lidí šlo na filmy V síti a Frčíme

Novinky, Stanislav Dvořák

Víkendový žebříček návštěvnosti stále vede český dokument o sexuálních predátorech V síti. Americký film Frčíme je druhý.

Foto: Hypermarket Film Ltd. / Milan Jaroš

V síti. Dokument Barbory Chalupové a Víta Klusáka se dotýká vážného tématu.

Článek

Frčíme je animovaná fantasy režiséra Dana Scanlona. Hlasy postavičkám propůjčili slavní herci Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfusová, Octavia Spencerová, John Ratzenberger či Mel Rodriguez. Snímek vypráví o dvou elfských teenagerech, kteří se vydají na pozoruhodnou výpravu, aby zjistili, zda ve světě zůstalo aspoň kousek toho magického.

Foto: Disney

Film Frčíme.

Lov je americký akční film Craiga Zobela. V hlavních rolích se představili Betty Gilpinová, Hilary Swanková, Ike Barinholtz, Wayne Duvall, Ethan Suplee, Emma Robertsová, Christopher Berry či Sturgill Simpson.

Je založen na otřepané zápletce lovu na lidi. Dvanáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, nevědí, kde jsou ani jak se tam dostali. Netuší, že byli určeni pro lov. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.V síti7135
2.2.Frčíme2784
3.2.Lov1524
4.5.Chlap na střídačku1442
5.8.Ježek Sonic1301
6.6.Neviditelný1190
7.-Emma1063
8.12.V síti: Za školou729
9.9.1917652
10.4.Vlastníci568
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám