Hlavní obsah

Vladimír Škultéty je v nové komedii k nepoznání

Ve filmu Kdyby radši hořelo je herec Vladimír Škultéty poměrně těžko k poznání. V maskérně mu udělali plešatou hlavu.

Z natáčení filmu Kdyby radši hořelo

 
Článek

„Masku vymyslela maskérka, která je moje velmi dobrá kamarádka. Když přišla s tímhle nápadem, měl jsem velkou radost, je skvělé, když herec může měnit svůj vzhled, baví mě to,“ říká Škultéty. „Hlava se musela holit a pleš pak barvit každý den a trvalo to vždy asi hodinu,“ popisuje herec.

„To je skandál. Takhle se nedá chodit do společnosti, maximálně tak v kloboučku,“ žertoval na place Albert Čuba.

„Takový účes jsi měl, když jsme se poznali. Někdy na základní škole,“ dodal Michal Isteník.

Foto: Bontonfilm

Vladimír Škultéty

Film s Miroslavem Krobotem, Michalem Isteníkem a Annou Polívkovou natočil režisér Adam Koloman Rybanský. Vesničtí hasiči ve filmu čelí podezření na akci teroristů.

RECENZE: Kdyby radši hořelo. Když na vsi začne řádit velká konspirace

Film

„První impulz byl v roce 2017, kdy se stalo to s tím Baldou (důchodce, který byl odsouzen za terorismus), to ale moc nezmiňujeme, protože to byla prapůvodní inspirace, od které se to tak vzdálilo, že to neříkáme,“ řekl Rybanský.

„Zatím máme reakce ze zahraničních festivalů, kde to začalo Berlínem. Díky tomu nemáme nouzi o mezinárodní festivaly různých velikostí, spíše menší, kam se snažím jezdit. Myslím, že ti, kterým se to nelíbilo, za mnou moc nechodí. Chodí lidé, kterým se to líbí a nějakým způsobem se jich to dotklo víc. Jsou z Francie, Itálie, Ameriky. Často říkali, že pocházejí z menšího města a že nějaké věci jsou dost podobné,“  dodal režisér.

Komedii Kdyby radši hořelo podle režiséra Rybanského v cizině chápou

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám